✅ Gratis verzending vanaf €40

✅ Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd

✅ Stadsbier voor voetbalfans

Blind-Ajax

Blind: ‘Ze lieten blijken dat ze heel veel waardering hebben voor de speler die ik ben’

Blind-Ajax

Blind: 'Ze lieten blijken dat ze heel veel waardering hebben voor de speler die ik ben'

Blind: 'Ze lieten blijken dat ze heel veel waardering hebben voor de speler die ik ben'

Daley Blind in Ajax tenue met aanvoerdersband om.

Daley Blind maakte deze winter de overstap van Ajax naar Bayern München. Aangezien de Duitsers te maken kregen met een zware blessure in de defensie, kwam de Oranje-international in beeld om deze plek op te vullen. De verdediger is hier vanzelfsprekend blij mee, laat hij weten aan de NOS.

‘Ze lieten blijken dat ze heel veel waardering hebben voor de speler die ik ben. Dat ze blij zijn dat ik in München ben’, aldus Blind. ‘Ze wilden me heel snel feliciteren en er een klap op geven. Dat is alleen maar mooi, natuurlijk, dat zo’n club dat naar je uitspreekt. Dat voelde heel goed.’

De kersverse aanwinst van de club uit Beieren was erg blij met de mogelijkheid die hem werd geboden. ‘Ik vond dit een kans die ik niet kon laten lopen. Ik ga keihard werken en dan zie ik wel. Ik ben een vechter in mijn carrière en zodra het competitief wordt, ben ik er altijd bij.’

Lees ook

Ook de zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, Kees Vos, is verheugd met de overstap van de voetballer naar Der Rekordmeister. ‘Engeland, Spanje, de MLS. Er waren genoeg gesprekken gaande. Er heeft zich een flink aantal clubs gemeld. Maar als Bayern ertussen zit, waar je aan het eind van het seizoen nog met de Champions League in je handen kan staan en kampioen kan worden. Dat is doorslaggevend geweest.’

Winnen van prijzen

Tot slot gaat Blind in op de vraag wanneer zijn nieuwe buitenlandse avontuur is geslaagd. ‘Dat gaat gepaard met het winnen van prijzen. Het aantal speelminuten. Het fit en gezond blijven. Sterk deel uitmaken van de selectie. Ik moet mijn eigen rol gaan vinden in die groep. Daar ga ik keihard voor werken’, zo besluit hij.

Lees meer
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €40

Gemakkelijk 30 dagen retour

30 dagen geld terug garantie

Internationale bekendheid

Internationale Divisie Bier fans!

100% Veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa/ Klarna