✅ Gratis verzending vanaf €40

✅ Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd

✅ Stadsbier voor voetbalfans

Divisie Bier Klantenservice

Ons team staat klaar om je te helpen!

Vind hier alles wat je moet weten.

Veelgestelde vragen

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen je bestelling bij jou af te leveren. Houd hier dus rekening mee dat je tijdig je bier koud kan zetten!

Neem contact op met info@divisiebier.nl en we zullen je zo goed mogelijk begeleiden! Retourneren mag binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling, op kosten van de klant.

Neem zo snel mogelijk contact op met info@divisiebier.nl en geef aan dat het afleveradres aangepast dient te worden. Divisie Bier doet altijd zijn uiterste best zo spoedig mogelijk de orders te verwerken, dus je hebt kans dat de bestelling al is verwerkt, helaas kan het afleveradres dan niet meer aangepast worden.

Divisie Bier verstuurt altijd de bestellingen inclusief Track & Trace via PostNL. Dit stelt je in staat real-time het pakket te volgen.

Heb je advies nodig over de bieren of vragen met betrekking tot verzending, retourneren, leeftijd of iets anders? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@divisiebier.nl of door het invullen van het contactformulier op deze pagina en we gaan je zo snel mogelijk helpen.

Wanneer je een verkeerd afleveradres hebt ingevuld moet je zo snel mogelijk contact opnemen met info@divisiebier.nl of door het formulier hier in te vullen en wanneer wij je order nog niet hebben verwerkt, kunnen wij deze zonder probleem voor je aanpassen.

Divisie Bier levert gratis door heel Nederland vanaf €35!

Ja! Wij doen ons uiterste best alle biertjes in één pakket te bundelen. Dit is voor jou makkelijk omdat je dan alles bij elkaar hebt en het is ook nog een beter voor het milieu, win-win!

Heb je een andere vraag?

Neem direct met ons contact op!

Alles wat je moet weten over Divisie Bier

Algemene informatie Divisie Bier

Telefoonnummer: +316-174 556 11
E-mailadres: info@divisiebier.nl

KVK-nummer: 75727064

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €40

Gemakkelijk 30 dagen retour

30 dagen geld terug garantie

Internationale bekendheid

Internationale Divisie Bier fans!

100% Veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa/ Klarna