✅ Gratis verzending vanaf €40

✅ Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd

✅ Stadsbier voor voetbalfans

Madueke-PSV

Madueke transfer lijkt aanstaande: ‘Als Chelsea nog wat meer biedt, gaat PSV wel over tot verkoop’

Madueke-PSV

Madueke transfer lijkt aanstaande: ‘Als Chelsea nog wat meer biedt, gaat PSV wel over tot verkoop’

Madueke transfer lijkt aanstaande: ‘Als Chelsea nog wat meer biedt, gaat PSV wel over tot verkoop’

Noni Madueke.

PSV lijkt voornemens om Noni Madueke aan Chelsea te verkopen. De club lijkt zich ook in een spagaat te begeven omdat een Madueke verkoop nu eenmaal kwaliteitsverlies betekent.

Toch lijkt de aanstaande transfer van Noni Madueke naar Chelsea voor alle partijen de beste optie te zijn. Ook zonder Cody Gakpo en Noni Madueke is PSV niet bepaald kansloos in de race om de landstitel. Of omgedraaid, ook met Noni Madueke en Cody Gakpo lukte het PSV niet door de Eredivisie te wandelen zonder te struikelen.

Chelsea is meer dan zeer geïnteresseerd in de snelle aanvaller, die volgens Voetbal International uit Eindhoven vertrekt als de club uit stadsdeel Kensinton met een verbeterd tweede bod zal gaan komen. PSV ging niet akkoord met het bod van 30 miljoen euro maar van de baan is er nog niets. PSV weet een bod van 40 à 45 miljoen euro te willen ontvangen voor Madueke. “Als Chelsea er iets geld bij legt, gaat PSV over tot verkoop”, zegt clubwatcher Marco Timmer in een video-item van VI.

Lees ook

Afgelopen weekend presenteerde Chelsea de miljoenenaanwinst Mykhaylo Mudryk, die voor ruim honderd miljoen euro overkomt van Shakhtar Donetsk. PSV clubwatcher Marco Timmer vraagt zich af ‘hoe diep de zakken van de nieuwe eigenaar zijn’. De clubwatcher zegt ook dat PSV zich bij een verkoop van Madueke met één of twee aanvallers wil versterken. Dat heeft natuurlijk ook van doen met de verkoop van Cody Gakpo. “Vroeger zat PSV in de situatie dat ze Jesper Karlsson zo konden ophalen bij AZ”, aldus Timmer, die weet dat de Zweed zo’n twintig miljoen euro moet kosten. “Dat gaat dus niet.”

Lees meer
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €40

Gemakkelijk 30 dagen retour

30 dagen geld terug garantie

Internationale bekendheid

Internationale Divisie Bier fans!

100% Veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa/ Klarna