✅ Gratis verzending vanaf €40

✅ Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd

✅ Stadsbier voor voetbalfans

Slot-Feyenoord-Rotterdam-AZ-Alkmaar

Slot wijst nieuwe aanvoerder aan: ‘De jongens doen beetje grappig tegen hem’

Slot wijst nieuwe aanvoerder aan: 'De jongens doen beetje grappig tegen hem'

Lutsharel Geertruida is zaterdagavond aanvoerder van Feyenoord, als de Rotterdammers het opnemen tegen AZ. Orkun Kökcü, die op papier captain is, is wegens een schorsing afwezig.

Kökcü pakte vorige week tegen sc Heerenveen geel en moet de wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Op de persconferentie van vrijdag in aanloop naar de topper wordt Slot gevraagd wie de band krijgt. “Geertruida. Lutsharel doet het uitstekend. Justin (Bijlow, red.) is aanvoerder één, daarna volgen Gernot (Trauner, red.) en Orkun.”

Lees ook

Slot benadrukt dat Geertruida ‘een belangrijke speler’ is. “Hij is trots om het Feyenoord-shirt te dragen en is al lang bij ons; alle redenen om de band aan hem te geven.” De oefenmeester weet dat het besluit wat losmaakt in de selectie. “De jongens gaan dan een beetje grappig tegen hem doen, maar laten we het niet spannender maken dan het is.”

Middenveld
Door de absentie van Kökcü moet Slot schuiven op het middenrif. De trainer heeft de puzzel al gelegd. “Dat is niet zo heel ingewikkeld. Wieffer en Timber zullen naast elkaar spelen spelen op het middenveld, hoe we het daarvoor invullen zal je morgen wel zien.”

Lees meer
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven €40

Gemakkelijk 30 dagen retour

30 dagen geld terug garantie

Internationale bekendheid

Internationale Divisie Bier fans!

100% Veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa/ Klarna