Over Divisiebier

Divisiebier

Drie kameraden uit Dalfsen die allemaal dezelfde voorliefde hebben voor speciaal bier. Regelmatig bieren proeven en beoordelen is één van onze passies! Vaak hebben wij de gedachten gehad om ons eigen biermerk op de markt te zetten. Dit idee is werkelijkheid geworden. Maar geen normaal bier! Unieke stads-gerelateerde bieren met hun eigen smaken.

In samenwerking met verschillende brouwerijen in Noord-Nederland willen we onze ideeën op de kaart brengen! Vol enthousiasme beginnen we dan ook met de plannen die wij hebben voor verschillende bieren, een hobby waar we graag avonden voor gaan zitten!

Oktober 2019 is ons eerste bier dan ook werkelijkheid geworden. De Godenzoon! Een heerlijke IPA gerelateerd aan de stad Amsterdam. Binnen een half jaar kregen wij vanuit andere steden ook de vraag naar een speciaal bier uit hun regio. We kregen de smaak te pakken. Recent hebben wij dan ook onze tweede smaak uitgebracht! De Blauwvinger, het Zwolsche blond bier is een heerlijk fruitig en licht biertje.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden